Natječaj Writers in Residence Split 2020.

Pokretanjem rezidencijalnog programa „Marko Marulić“ i razvijanjem promotivnih aktivnosti vezanih za boravak stranih autora i prevoditelja, istraživača s područja književnosti, vizualnih i audiovizualnih umjetnosti, ostalih izvedbenih umjetnosti u Splitu, Udruga Kurs ima za cilj omogućiti upoznavanje literarnih, kulturoloških i socijalnih prilika u Hrvatskoj, a posebno u Splitu, dok se istodobno domaća publika upoznaje s odabranom europskom književnom i umjetničkom scenom.

 

Uz partnere u projektu: Ministarstva Kulture RH, Splitsko-dalmatinske županija i Grada Splita, te međunarodnih partnera Traduki, Udruga Kurs  osigurala je organizirani smještaj u opremljenom stanu u centru grada u trajanju od četiri tjedna te pokrivanje troškova boravka u iznosu od 800 Eura.  

 

Termini boravka: siječanj, veljača, ožujak, travanj, svibanj, lipanj, srpanj, kolovoz, rujan, listopad, studeni, prosinac u 2020.godini.

 

Prijava mora sadržavati:

 

  1. curriculum vitae (na hrvatskom, engleskom ili njemačkom)
  2. puna adresa (kontakt telefon i e-mail adresa)
  3. popis objavljenih djela
  4. kratak opis planova rada u Splitu
  5. pismo preporuke izdavača, kritičara ili udruženja pisaca

 

Rok za slanje prijava je 29.studeni 2019. Prijave se šalju u PDF-formatu putem elektroničke pošte na

e-mail adresu: maja6v@gmail.com

 

Prijave će zaprimiti Povjerenstvo , te izvijestiti odabrane kandidate najkasnije do 27. prosinca 2019. Nepotpune prijave i prijave koje ne udovoljavaju propisanim uvjetima, neće se uzeti u razmatranje.

Izjava o politici zaštite privatnosti osobnih podataka

Udruga KURS podatke dostavljene u prijavnici i obveznoj natječajnoj dokumentaciji upotrijebit će u svrhu provjere prihvatljivosti kandidata. 
Zaštitu osobnih podataka shvaćamo izrazito ozbiljno te ih tretiramo kao povjerljive podatke, u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

 

Udruga KURS, listopad, 2019.

Udruga "Kurs"

A. Mihanovića 27
Split 21000
Hrvatska

Writers in residence
Bosanska 11
21000 Split
Hrvatska

Email:maja6v@gmail.com

Kontakt

Pratite nas na:

Developed by Krste Šižgorić